Omega Seamaster "James Bond"

Data postare 2015-11-27

Omega Seamaster "James Bond" este unul dintre cele mai bune ceasuri sportive de valoare facut vreodata. Aspectul sau clasic si foarte usor de recunoscut, bratara din otel masiv, cu bezel rotativ albastru si forma Blue Wave a condus la vinderea sa în mii de exemplare în întreaga lume.

Modelele 007 editii limitate au fost lansate în 2003 si 2007, Omega a facut modificari foarte subtile. În 2003, modelul 007 avea cadranul texturat cu arma lui James Bond pe a doua limba, fiind la mare cautare. Doar 10007 de piese au fost facute pentru publicul larg. Re-lansarea din 2007 a fost, de asemenea, un succes masiv. Din nou calitatea constructiei acestui ceas mare sport avandu-l pe James Bond pe cadran.

Fiind un ceas automatic, acesta masoara timpul cu o acuratete foarte mare. Ceasul este chiar prevazut cu o supapa de evacuare a heliului, o coroana la ora 10, facandu-l unul dintre cele mai bune ceasuri de pe piata.

Ceasurile 007 editie limitata au devenit obiecte de colectie pe piata ceasurilor la mana a doua. Cumparatorii trebuie sa fie foarte atenti la detaliile ceasului atunci cand îl achizitioneaza.