Amanet

Compania SwissGold achiziționează sau preia în amanet orice tip de obiecte ce conțin aur, argint sau platină, alături de diamante și alte pietre prețioase. De asemenea, cumpărăm sau preluăm în amanet ceasuri de lux, bijuterii, antichități de colecție, obiecte de lux. Ofertele noastre de credit prin amanet se adresează persoanelor fizice și juridice, evaluarea este gratuită, plata pentru obiecte se realizează pe loc, iar valoarea pentru metale prețioase se calculează fără scăzământ. Tranzacțiile realizate de SwissGold sunt rapide, ușoare și sigure.

Sistemul de amanet propune predarea în magazinaj a unui obiect de valoare drept garanție a restituirii unei sume echivalente de credit pentru o perioadă de timp. Contractul de amanet încheiat între SwissGold și client oferă 30 de zile perioadă de creditare, urmate de 3 zile suplimentare, pentru a achita suma integrală în scopul recuperării obiectului, fie achitarea unui comision minim din suma primită pentru prelungirea contractului cu încă 30 de zile.

Echipa SwissGold este formată din evaluatori cu experiență, pregătiți profesional să ofere o apreciere corectă obiectelor oferite spre cumpărare sau amanet, prin metode obiective (reactivi chimici, testare electronică, testare prin pilire și testare cu raze X, marcaje de producător). Metalele prețioase sunt evaluate din punct de vedere al purității (carataj) și greutății (gramaj). Indicatorii de valoare ai diamantelor sunt culoarea, claritatea, caratajul și tăietura. Achiziționăm și obiecte deteriorate pentru valoarea brută a metalelor prețioase. Punem preț, de asemenea, și pe valoarea mărcilor de producător, fie noi, fie vechi.

Obtinerea unui imprumut prin amanetare

Compania noastra va ofera posibilitatea obtinerii unui imprumut prin amanetare, in baza unei garantii colaterale.Garantia adusa de catre dumneavoastra, poate contine, aur, argint, ceas, bijurerii cu diamante si pietre pretioase, diamante, genti de lux, accesorii de lux, obiecte de arta, electronice. Imprumutul se realizeaza simplu si rapid avand la baza un contract de amanet pentru ambele parti, pe o perioada de 30 zile, cu posibilitatea de prelungirea contractului, in urma achitarii unui comision. Evaluarea se raporteaza la pretul de lista al bunurilor, astfel incat sa reusim sa acoperim nevoia imprumutului dumneavoastra.

Ceasuri de lux

Cumparam majoritatea tipurilor de ceasuri autentice ce apartin brand-urilor consacrate, indiferent daca sunt sau nu din aur: Audemars Piguet, Baume et Mercier, Bell & Ross, Blancpain, Breguet, Breitling, Bvlgari, Cartier, Chaumet, Chopard, Corum, Franck Muller, Frederique Constant, Girard-Perregaux, Glashtte Original, Graham, Harry Winston, Hermes, Hublot, IWC, Jaeger Lecoultre, Lange & Shne, Longines, Maurice Lacroix, Montblanc, Omega, Panerai, Patek Philippe, Paul Picot, Piaget, Raymond Weil, Rolex, Tag Heuer, Tiffany, Tudor, Ulysse Nardin, Vacheron Constantin, Zenith.

Expertizarea ceasurilor se realizeaza la reprezentantele autorizare ale marcii ceasului pe care doriti sa il amanetati. Pe perioada amanetarii ceasurile sunt pastrate in conditii de siguranta.

Diamante, bijuterii cu diamante si bijuterii de lux

Diamantele pe care doriti sa le amanetati trebuie sa fie mai mari de 0.10 carate. Acestea sunt clasificate folosind unii indicatori care cresc sau scad valoarea acestuia. Indicatorii respectivi sunt culoarea, claritatea, caratajul şi tăietura.

Expertizarea diamantelor se realizeaza pe loc folosind instrumente specifice. In urma expertizarii se va face plata pentru valoarea dimantelor.

Bijuterii de aur

In cazul in care sunteti indecis cu privire la vanzarea bijuteriei pe care o detineti sau are o valoare sentimentala, Swiss Gold va ofera posibilitatea de a amaneta obiectul, urmand ca in 30 de zile sa va recuperati obiectul prin achitarea unui comision de maxim 0.3% pe zi.

Tranzactiile realizate de Swiss Gold sunt rapide, usoare si sigure. Obiectele dumneavoatra sunt verificate corect in functie de greutatatea si puritatea acestora, iar apoi sunt pastrate in conditii de siguranta.

Genti de lux

Amanetam majoritatea tipurilor de genti autentice ce apartin brand-urilor consacrate: Chanel, Hermes, Louis Vuitton, Gucci, Prada, Christian Dior si YSL.

Expertizarea gentilor se realizeaza la sediul SwissGold. Pe perioada amanetarii gentile sunt pastrate in conditii de siguranta.