Panerai Radiomir 1936 Special Edition

Data postare 2015-11-27

O legenda pentru pasionatii de Panerai este din nou, la 70 de ani distanta, modelul creat initial în 1936 pentru prima Submersible Group. Ceasul a devenit unul dintre cele mai fascinante de pe piata si a influentat  marca Panerai.

Acesta este un ceas care celebreaza nasterea ceasului de mana marca Panerai, capturand liniile estetice ale prototipului dezvoltat la solicitarea facuta de Marina Regala  Italiana în 1935.

Panerai Radiomir 1936 Special Edition este la mare cautare. Cu o carcasa avand o forma distinctiva, a pastrat stilul în voga din anii 1930, avand o dimensiune de 47mm din otel, este lustruit foarte bine, cu un buton negru în stilul "californian", care are jumatatea superioara a cadranului cu cifre romane si jumatatea inferioara cu cifre arabe, este într-adevar un ceas de colectie.

Initial sigla Panerai sau orice alta inscriptie nu a fost prezenta pe acest ceas, fiind considerat un ceas asemanator cu cele purtate de serviciile secrete. Astfel, evitandu-se riscul ca producatorul sa fie identificat si devenind vulnerabil la posibile actiuni de sabotaj în cazul în care un ceas cadea în mainile inamicului în timp de razboi.

Acest ceas a fost facut într-o editie limitata de 1936 bucati.