Ceasuri Rolex

Data postare 2015-11-27

Ceasurile Rolex, fabricate în Elvetia, sunt percepute ca fiind etalonul în materie de ceasuri de lux. Rolex a fost pe primul loc mulți ani în ceea ce privește renumele mărcii. Ceasurile Ro

Din 2011, colecțiile de ceasuri de lux Rolex pentru bărbați și femei sunt Explore II, Yacht-Master II, Daytona, Data just Special Edition și Lady-Datejust. Oyster Perpetual și Colecta Cellini sunt game de orologerie specializate în personalizarea fiecărui model. Rolex este cel mai mare producător elvețian de ceasuri certificate internațional. Numele de marcă Rolex a fost înregistrat în 1908, iar compania Rolex a fost înregistrată în 1915.

Rolex Sea Dweller

Rolex Cosmograph

Rolex Submariner non-Data

Rolex Sea Dweller este un ceas iconic. Acesta fiind foarte apreciat pe piața de specialitate și de entuziaști deoarece ceasul este o piesa ce nu trebuie sa lipseasca din colectia nimanui. Cosmograph Rolex a fost introdus la sfarsitul anului 1960 si nu au fost vandut în acea perioada. Rolex Submariner non-date, referinta 5513, a devenit un ceas ce nu trebuie sa lipseasca din colectie. Aceste ceasuri se gasesc foarte rar pe piata în starea originala.