Swiss Gold - world corporation

Nu ai gasit ce cautai?
  • +4 0769 287 287
  • +4 0721 287 287

Blog

Bijuterii deteriorate

La Swiss Gold nu este important felul în care arată sau cum sunt întreținute bijuteriile dumneavoastră. Valoarea bijuteriilor este bazată doar pe doi factori: greutate și puritate. Noi cumpărăm orice bijuterie în orice condiții, incluzând bijuterii deteriorate, rupte, demodate sau chiar urâte. Aproape oricine are bijuterii care nu mai sunt la modă.

Citeste mai mult

Ceasuri din aur

Cumpărăm ceasuri din aur indiferent de stare, vechime, sau dacă funcționează. Dacă ceasul dumneavoastră funcționează (este în bună condiție) sau este produs de un producător consacrat, experții noștri îl vor evalua și veți primi mai mult decât valorează cantitatea de aur din care este produs.


Citeste mai mult

Fragmente diverse din aur

Cumpărăm orice tip de obiecte, indiferent de stare, ce conțin aur: monezi, lanțuri, brățări, coliere, inele, medalioane, broșe, aur dentar, fragmente de bijuterii, cercei, lingouri și absolut orice alt obiect din aur.

Citeste mai mult

Lingouri de aur

Cumpărăm lingouri de Aur.

Un lingou de aur este o cantitate de aur rafinat, care este realizat sub formă paralelipipedică de producători și urmărește condițiile standard de producere, etichetare și de înregistrare. 

Citeste mai mult

Platina industrială

Domeniile de utilizare a platinei au crescut semnificativ în ultimul secol, fiind inclusă în producerea de aparate industriale, aparate neurochirurgicale și dentare, în aparatură pentru testarea cancerului, echipamente de calculator și echipamente auto. 

Citeste mai mult

CUMPARAM CEASURI

Click aici

VINDEM CEASURI

Click aici

CUMPARAM BIJUTERII

Click aici

VINDEM BIJUTERII

Click aici

Produse noi

VEZI TOATE PRODUSELE

SIMPLU SI RAPID

livrari in toata tara

SIMPLU SI RAPID

livrari in toata tara

GARANTIA CALITATII

livrari in toata tara

FARA TAXE ASCUNSE

livrari in toata tara