Swiss Gold - world corporation

Nu ai gasit ce cautai?
  • +4 0769 287 287
  • +4 0721 287 287

Omega Seamaster "James Bond"

Omega Seamaster "James Bond" este unul dintre cele mai bune ceasuri sportive de valoare facut vreodata. Aspectul sau clasic si foarte usor de recunoscut, bratara din otel masiv, cu bezel rotativ albastru si forma Blue Wave a condus la vinderea sa în mii de exemplare în întreaga lume.

Modelele 007 editii limitate au fost lansate în 2003 si 2007, Omega a facut modificari foarte subtile. În 2003, modelul 007 avea cadranul texturat cu arma lui James Bond pe a doua limba, fiind la mare cautare. Doar 10007 de piese au fost facute pentru publicul larg. Re-lansarea din 2007 a fost, de asemenea, un succes masiv. Din nou calitatea constructiei acestui ceas mare sport avandu-l pe James Bond pe cadran.

Fiind un ceas automatic, acesta masoara timpul cu o acuratete foarte mare. Ceasul este chiar prevazut cu o supapa de evacuare a heliului, o coroana la ora 10, facandu-l unul dintre cele mai bune ceasuri de pe piata.

Ceasurile 007 editie limitata au devenit obiecte de colectie pe piata ceasurilor la mana a doua. Cumparatorii trebuie sa fie foarte atenti la detaliile ceasului atunci cand îl achizitioneaza.

CUMPARAM CEASURI

Click aici

VINDEM CEASURI

Click aici

CUMPARAM BIJUTERII

Click aici

VINDEM BIJUTERII

Click aici

Produse noi

VEZI TOATE PRODUSELE

SIMPLU SI RAPID

livrari in toata tara

SIMPLU SI RAPID

livrari in toata tara

GARANTIA CALITATII

livrari in toata tara

FARA TAXE ASCUNSE

livrari in toata tara