Swiss Gold - world corporation

Nu ai gasit ce cautai?
  • +4 0769 287 287
  • +4 0721 287 287

Diamante

Cum sa evaluați diamantul dumneavoastră?

Diamantele se pot prezenta în aproape orice culoare, inclusiv alb, albastru, galben, portocaliu, roșu, verde, roz, mov, maro, gri oțel și negru. Diamante fantezie sunt diamantele care prezintă o nuanță intensă a culorilor. Diamantele considerate de industria bijuteriilor ca fiind de cea mai bună calitate sunt de obicei incolore sau au o nuanță albăstruie foarte slabă.

Citeste mai mult

Cum sa evaluați caratajul diamantelor?

Caratajul este cea mai simplă caracteristică a unui diamant, ce poate fi evaluată usor. Un carat este egal cu 200 de miligrame. Pentru mai puțin de 1 carat, măsurarea este adesea menționată în puncte - un punct fiind egal cu o sutime dintr-un carat. Prețul per carat crește odată cu greutatea acestuia, deoarece diamantele mai mari sunt mai rare și mai dorite pentru utilizarea lor în bijuterii fine.

Citeste mai mult

Cum sa evaluezi claritatea claritatea diamantelor?

Claritatea unui diamant se referă la aspectul caracteristicilor interne ale acestuia, numite incluziuni, și defecte de suprafață, numite pete. În cazul în care doriți să vindeți un diamant, pentru mai mulți bani, acesta ar trebui sa aibă atât un grad al culorii ridicat, cât și un grad mare al clarității. Pentru evaluarea clarității este folosită scara GIA:

Citeste mai mult

Cum sa evaluați tăietura diamantului?

Tăietura diamantului se referă la modul în care a fost tăiat un diamant în vederea șlefuirii și este legată de simetria și proporția fațetelor diamantului dvs. (fețe plate). Tăietura diamantului nu se referă la forma acestuia (adică rotundă, inimă, pară, Marquise etc).

Citeste mai mult

Cum sa evaluați factorul prețului ascuns?

Diamantele sunt clasificate folosind unii indicatori care cresc sau scad valoarea acestora. Indicatorii respectivi sunt culoarea, claritatea, caratajul și tăietura.

Deși factorii menționați anterior sunt importanți atunci când se evaluează valoarea unui diamant, există un factor ascuns ce se ia în considerare atunci când doriți să vindeți un diamant sau o bijuterie cu diamante.

Citeste mai mult

CUMPARAM CEASURI

Click aici

VINDEM CEASURI

Click aici

CUMPARAM BIJUTERII

Click aici

VINDEM BIJUTERII

Click aici

Produse noi

VEZI TOATE PRODUSELE

SIMPLU SI RAPID

livrari in toata tara

SIMPLU SI RAPID

livrari in toata tara

GARANTIA CALITATII

livrari in toata tara

FARA TAXE ASCUNSE

livrari in toata tara