Swiss Gold - world corporation

Nu ai gasit ce cautai?
  • +4 0769 287 287
  • +4 0721 287 287

Diamante

Despre Diamant

În mineralogie, diamantul este un aliaj de carbon, atomii de carbon sunt aranjaţi într-o structură centrică formând un cristal cubic numit un grilaj diamant. Diamantul are cea mai mare duritate şi conductivitate termică spre deosebire de restul pietrelor preţioase existente. Aceste proprietăţi influenţează aplicarea industrială a tăierii şi lustruirii cu instrumente speciale.

Citeste mai mult

Culoare Diamant

Un diamant pur chimic este perfect transparent, fără nuanţă sau culoare. Cu toate acestea, în realitate, aproape nici o bijuterie cu diamante de dimensiuni naturale nu este absolut perfectă. Culoarea unui diamant poate fi afectată de impurităţile chimice şi / sau defectele structurale din reţeaua cristalină. În funcţie de nuanţa şi intensitatea coloraţiei unui diamante se poate determina valoarea sa.

Citeste mai mult

Claritate Diamant

Claritatea diamantului este o calitate a diamantului referitoare la existența și aspectul vizual al caracteristicilor interne ale unui diamant numite incluziuni, şi a defecte de suprafață numit pete. Claritatea este una dintre cele patru caracteristici ale diamantelor. Incluziunile pot fi cristale sau materiale străine, un alt cristal de diamant, sau imperfecțiuni structurale, cum ar fi mici fisuri, care pot apărea albicioase sau înceşoşate.

Citeste mai mult

Tăiere Diamant

Diamante brute extrase din mine sunt transformate în pietre printr-un proces cu mai multe etape numit "tăiere". Diamantele sunt extrem de tari, dar şi fragile şi pot fi tăiate dintr-o singură lovitură. Din acest motiv, tăierea diamantelor este un procedură delicată ce necesită abilităţi, cunoştinţe ştiinţifice, unelte şi experienţă.

Citeste mai mult

Cele mai faimoase diamante

530.20 carate – diamantul Star Africa este cel mai mare diamant tăiat din lume. În formă de pară, cu 74 de faţete, acesta este amplasat în Sceptrul Regal (păstrat cu Bijuteriile Coroanei). Acesta a fost redus de la 3106 carate Cullian, cel mai mare diamant cristal găsit vreodată.

Citeste mai mult

CUMPARAM CEASURI

Click aici

VINDEM CEASURI

Click aici

CUMPARAM BIJUTERII

Click aici

VINDEM BIJUTERII

Click aici

Produse noi

VEZI TOATE PRODUSELE

SIMPLU SI RAPID

livrari in toata tara

SIMPLU SI RAPID

livrari in toata tara

GARANTIA CALITATII

livrari in toata tara

FARA TAXE ASCUNSE

livrari in toata tara