Swiss Gold - world corporation

Nu ai gasit ce cautai?
  • +4 0769 287 287
  • +4 0721 287 287

Ceasuri

Ceasuri Panerai

Panerai, fondată în 1860, în Florenţa, Italia, este o filială deţinută în întregime de Compagnie Financière Richemont SA şi produce ceasuri de lux. Ceasuri companiei a fost de ajutor pentru batalionul Decima Flottiglia în operaţiunile din timpul celui de-al doilea război mondial. Cele patru modele principale de ceasuri Panerai sunt Hostoric, Manifattura, Contemporary şi Special Edition. Cele mai multe ceasuri sunt realizate în număr limitat, cu seria trecută pe capacul ceasului. Compania scoate pe piaţă ediţii speciale în fiecare an. Cele mai celebre modele sunt Luminor şi Radiomir.

Citeste mai mult

Ceasuri Blancpain

Marca de ceasuri de lux Blancpain a fost fondată în 1735.Compania a intrat în falimentşi a rămas închisă pentru o lungă perioadă de timp până când a fost salvată de director al companiei Omega. În prezent, acesta este deţinută de Grupul Swatch. Compania nu face ceasuri quartz. Se realizează mai puţin de 10.000 ceasuri pe an şi un singur ceasornicar face fiecare ceas. Unul dintre cele mai complicate ceasuri mecanice este modelul Blancpain 1735.

Citeste mai mult

Cele mai cunoscute mărci de lux pentru ceasuri de damă

Ceasul Lancaster care contine 694 de diamante pe cadran, în interiorul ceasului și în locul orelor, are o rezistență de până la 50 de metri, iar cadranul este fabricat din aur roz și oțel. Cadranul este protejat de un geam de safir anti-reflexie.

Citeste mai mult

Ceasuri Rolex

Ceasurile Rolex, fabricate în Elvetia, sunt percepute ca fiind etalonul în materie de ceasuri de lux. Rolex a fost pe primul loc mulți ani în ceea ce privește renumele mărcii. Ceasurile Rolex sunt cunoscute în toată lumea pentru precizia, eleganța și măiestria lor, astfel prețul de vânzare poate ajunge și la suma de 100.000 de dolari pentru modelele speciale. 

Citeste mai mult

Rolex Sea Dweller

Ceasul este unul exceptional, poate fi utilizat o perioada lunga de timp si în conditii speciale si tot va continua sa functioneze.

Rolex Sea Dweller s-a schimbat foarte putin de-a lungul timpului, cu modificari simple si subtile la bratara.

Citeste mai mult

CUMPARAM CEASURI

Click aici

VINDEM CEASURI

Click aici

CUMPARAM BIJUTERII

Click aici

VINDEM BIJUTERII

Click aici

Produse noi

VEZI TOATE PRODUSELE

SIMPLU SI RAPID

livrari in toata tara

SIMPLU SI RAPID

livrari in toata tara

GARANTIA CALITATII

livrari in toata tara

FARA TAXE ASCUNSE

livrari in toata tara