Swiss Gold - world corporation

Nu ai gasit ce cautai?
  • +4 0769 287 287
  • +4 0721 287 287

Ceasuri

Ceasuri Breitling

Breitling, o marcă de lux de ceasuri elveţiene, a fost fondată în 1884. Ceasurile fabricate de firma sunt, în general destinate utilizării în scufundări, aviaţie şi ca model de lux. Principale caracteristici ale mărcii includ o cutie de lustruire a ceasurilor, brăţări şi diverse feţe ale ceasurilor, multe dintre modelele  fiind automate.

Citeste mai mult

Ceasuri Tag Heuer

Marca elveţiană, Tag Heuer, este cunoscută pentru modelele de ceasuri sport şi cronografe. Tag Heuer este o divizie a Moet Hennessy Louis Vuitton SA, producător de produse de lux. Modelele de renume ale mărcii includ Formula One, Link, Monaco, Aquaracer, Carrera şi Grand Carrera.

Citeste mai mult

Ceasuri Omega

Marca elveţiană Omega este cunoscută pentru ceasurile sale sport şi a fost primul ceas purtat de astronauţi când au păşit pe lună în 1969. Precursor lui Omega a fost fondat de Louis Brandt în 1848 pentru a asambla ceasuri de buzunar. Omega a fost cronometrorul oficial pentru Jocurile Olimpice chiar din 1932. Modelele de ceasuri Omega includ Constellation, Seamaster, Speedmaster şi Deville.

Citeste mai mult

Ceasuri Bvlgari

Bvlgari este o companie italiană de bijuterii şi bunuri de lux de larg consum. Marca de lux comercializează mai multe produse, inclusiv ceasuri. Începând cu octombrie 2011, compania este deţinută de Grupul LMVH. Subsidiara sa din Elveţia, Bulgari Ora AA, fondată în 1980, produce ceasuri pentru retailerul de lux.

Citeste mai mult

Ceasuri Cartier

Marca franceză de bijuterii de lux şi ceasuri fondată în 1847 este o filială Richemont. Ceasurile Cartier întotdeauna s-au bazat pe forma, mişcare, estetică, tehnică şi artă. Colecţiile clasice de Cartier sunt Calibre de Cartier, Pasha de Cartier, Ligne 21 de Cartier, Tank, Santos de Cartier, Baignoire şi Tonneau.

Citeste mai mult

CUMPARAM CEASURI

Click aici

VINDEM CEASURI

Click aici

CUMPARAM BIJUTERII

Click aici

VINDEM BIJUTERII

Click aici

Produse noi

VEZI TOATE PRODUSELE

SIMPLU SI RAPID

livrari in toata tara

SIMPLU SI RAPID

livrari in toata tara

GARANTIA CALITATII

livrari in toata tara

FARA TAXE ASCUNSE

livrari in toata tara