Swiss Gold - world corporation

Nu ai gasit ce cautai?
  • +4 0769 287 287
  • +4 0721 287 287

Ceasuri Rolex

Ceasurile Rolex, fabricate în Elvetia, sunt percepute ca fiind etalonul în materie de ceasuri de lux. Rolex a fost pe primul loc mulți ani în ceea ce privește renumele mărcii. Ceasurile Rolex sunt cunoscute în toată lumea pentru precizia, eleganța și măiestria lor, astfel prețul de vânzare poate ajunge și la suma de 100.000 de dolari pentru modelele speciale.

Din 2011, colecțiile de ceasuri de lux Rolex pentru bărbați și femei sunt Explore II, Yacht-Master II, Daytona, Data just Special Edition și Lady-Datejust. Oyster Perpetual și Colecta Cellini sunt game de orologerie specializate în personalizarea fiecărui model. Rolex este cel mai mare producător elvețian de ceasuri certificate internațional. Numele de marcă Rolex a fost înregistrat în 1908, iar compania Rolex a fost înregistrată în 1915.

Rolex Sea Dweller

 

Rolex Cosmograph

 

Rolex Submariner non-Data

   

 

Rolex Sea Dweller este un ceas iconic. Acesta fiind foarte apreciat pe piața de specialitate și de entuziaști deoarece ceasul este o piesa ce nu trebuie sa lipseasca din colectia nimanui.

 

 

Cosmograph Rolex a fost introdus la sfarsitul anului 1960 si nu au fost vandut în acea perioada.

 

 

Rolex Submariner non-date, referinta 5513, a devenit un ceas ce nu trebuie sa lipseasca din colectie. Aceste ceasuri se gasesc foarte rar pe piata în starea originala.

CUMPARAM CEASURI

Click aici

VINDEM CEASURI

Click aici

CUMPARAM BIJUTERII

Click aici

VINDEM BIJUTERII

Click aici

Produse noi

VEZI TOATE PRODUSELE

SIMPLU SI RAPID

livrari in toata tara

SIMPLU SI RAPID

livrari in toata tara

GARANTIA CALITATII

livrari in toata tara

FARA TAXE ASCUNSE

livrari in toata tara