Swiss Gold - world corporation

Nu ai gasit ce cautai?
  • +4 0769 287 287
  • +4 0721 287 287

Aur

Ce este “karat-ul”?

Karate sau de carate (simbol: K sau kt) reprezintă puritatea aurului.

"Karat" este o varianta de a cuvântului "carat". Primul atestat în limba engleză în mijlocul secolului 15, cuvântul "carat" fiind derivat din cuvântul francez “carat”.

Citeste mai mult

Istoria prețului la aur

Dincolo de a fi dorit pentru frumusețea sa și utilizarea repetată a acestuia, în istorie aurul a fost folosit pentru a crea monede. În cele din urmă, aurul a fost înlocuit cu bani de hârtie și alte metale - dar acestea au fost inițial folosite ca o chitanță pentru aur. Cu alte cuvinte, banii din portofel reprezintă, de fapt, o anumită cantitate de aur.

Citeste mai mult

Monezi din aur

Cumpărăm toate tipurile de monezi din aur indiferent de valoare, grad de uzură sau țară de origine. Este un bun moment să valorificați monedele din colecție. 

Citeste mai mult

Bijuterii deteriorate

La Swiss Gold nu este important felul în care arată sau cum sunt întreținute bijuteriile dumneavoastră. Valoarea bijuteriilor este bazată doar pe doi factori: greutate și puritate. Noi cumpărăm orice bijuterie în orice condiții, incluzând bijuterii deteriorate, rupte, demodate sau chiar urâte. Aproape oricine are bijuterii care nu mai sunt la modă.

Citeste mai mult

Ceasuri din aur

Cumpărăm ceasuri din aur indiferent de stare, vechime, sau dacă funcționează. Dacă ceasul dumneavoastră funcționează (este în bună condiție) sau este produs de un producător consacrat, experții noștri îl vor evalua și veți primi mai mult decât valorează cantitatea de aur din care este produs.


Citeste mai mult

CUMPARAM CEASURI

Click aici

VINDEM CEASURI

Click aici

CUMPARAM BIJUTERII

Click aici

VINDEM BIJUTERII

Click aici

Produse noi

VEZI TOATE PRODUSELE

SIMPLU SI RAPID

livrari in toata tara

SIMPLU SI RAPID

livrari in toata tara

GARANTIA CALITATII

livrari in toata tara

FARA TAXE ASCUNSE

livrari in toata tara