Swiss Gold - world corporation

Nu ai gasit ce cautai?
  • +4 0769 287 287
  • +4 0721 287 287

Ce cumparam

Ceasuri de lux

Cumparam ceasuri din aur indiferent de stare, vechime, sau daca functioneaza. Daca ceasul dumneavoastra functioneaza (este in buna conditie) sau este produs de un producator consacrat, expertii nostri il vor evalua si veti primi mai mult decat valoreaza cantitatea de aur din care este produs.

Diamante, bijuterii cu diamante si bijuterii de lux

Diamantele pe care doriti sa le amanetati trebuie sa fie mai mari de 0.10 carate. Acestea sunt clasificate folosind unii indicatori care cresc sau scad valoarea acestuia. Indicatorii respectivi sunt culoarea, claritatea, caratajul şi tăietura. Expertizarea bijuteriilor si diamantelor se realizeaza pe loc folosind instrumente specifice. In urma expertizarii se va face plata pentru valoarea bijuteriilor sau a diamantelor.

Cumparam bijuterii de lux: Cartier, Boucheron, Van Cleef & Arpels, Chopard, Hermes, Channel, Tiffany & Co, Harry Winston, Buccellati.

Bijuterii deteriorate si monezi de aur

La Swiss Gold nu este important felul in care arata sau cum sunt intretinute bijuteriile dumneavoastra. Valoarea bijuteriilor este bazata doar pe doi factori: greutate si puritate. Noi cumparam orice in orice conditii, incluzand bijuterii deteriorate , rupte, demodate sau chiar urate. Aproape oricine are bijuterii care nu mai sunt la moda.

Swiss Gold cumpara toate tipurile de aur: rosu, galben, alb, alb + galben. Toate karatele: 8 karate, 10 karate, 12 karate, 14 karate, 18 karate, 22 karate, 24 karate.

Genti de lux

Cumparam majoritatea tipurilor de genti autentice ce apartin brand-urilor consacrate: Chanel, Hermes, Louis Vuitton, Gucci, Prada, Christian Dior si YSL.

Expertizarea gentilor se realizeaza la sediul SwissGold. Pe perioada amanetarii gentile sunt pastrate in conditii de siguranta.

Fragmente diverse din aur

Cumparam orice tip de obiecte indiferent de stare ce contin aur: monezi, lanturi, bratari, coliere, inele, medalioane, brose, aur dentar, fragmente de bijuterii, cercei, lingouri si absolut orice alt obiect din aur.
Cumparam toate tipurile de aur indiferent de culoare: aur rosu, aur galben, aur alb. Cumparam toate tipurile de aur indiferent de karate: 8 karate, 10 karate, 12 karate, 14 karate, 18 karate, 22 karate, 24 karate.
Daca aurul tau nu este marcat, echipa noastra va sta la dispozitie pentru identificarea tipului de aur cu cele mai sigure metode.

Lingouri de aur

Un lingou de aur este o cantitate de aur sub orice forma rafinat, care este realizat sub forma de lingou de producatori si urmereste conditiile standard de producere, etichetare si de inregistrare.
Cantitatile mai mari de aur, care sunt produse prin turnarea de metal topit in forme sunt numite lingouri. Lingourile mai mici pot fi fabricate prin baterea sau stampilarea de foilor de aur laminat corespunzator.

Info utile

Rafinarea aurului

Aţi auzit, probabil, lucruri de genul “SWISSGOLD cumpara bijuterii le topeste si le trimite la rafinare” sau “Spre deosebire de concurentii nostri, atunci cand realizezi o tranzactie cu SWISSGOLD eviti micii intermediar si tranzactionezi direct cu o companie ce se ocupa de topirea si rafinarea aurului.”
Ce înseamnă acest lucru, si cum poti obtine mai multi bani tranzactionand cu o companie care se ocupa de rafinarea aurului?

citeste mai mult

Cum este testat aurul

Aţi auzit, probabil, lucruri de genul “SWISSGOLD cumpara bijuterii le topeste si le trimite la rafinare” sau “Spre deosebire de concurentii nostri, atunci cand realizezi o tranzactie cu SWISSGOLD eviti micii intermediar si tranzactionezi direct cu o companie ce se ocupa de topirea si rafinarea aurului.” Ce înseamnă acest lucru, si cum poti obtine mai multi bani tranzactionand cu o companie care se ocupa de rafinarea aurului?

citeste mai mult

CUMPARAM CEASURI

Click aici

VINDEM CEASURI

Click aici

CUMPARAM BIJUTERII

Click aici

VINDEM BIJUTERII

Click aici

Produse noi

VEZI TOATE PRODUSELE

SIMPLU SI RAPID

livrari in toata tara

SIMPLU SI RAPID

livrari in toata tara

GARANTIA CALITATII

livrari in toata tara

FARA TAXE ASCUNSE

livrari in toata tara